Un bărbat a MURIT după ce a fost lovit de o mașină, în timp ce stătea liniștit pe o bancă

Un GRAV accident s-a produs duminică în județul Bihor, 30 iunie, în jurul orei 19:30.

Potrivit polițiștilor, un bărbat de 29 de ani, din Ungaria, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.19/B, în localitatea Abram, înspre municipiul Marghita, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi efectuat o manevră de depășire a unui autovehicul, care se deplasa în aceeași direcție, ar fi pătruns pe acostamentul din partea stângă a sensului său de deplasare, ar fi pierdut controlul asupra direcției și ar fi părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, lovind în plin un bărbat de 72 de ani, localnic, care s-ar fi aflat așezat pe o bancă, în fața unui casei sale.

Un bărbat a MURIT după ce a fost lovit de o mașină, în timp ce stătea liniștit pe o bancă

„În urma impactului, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil, iar ulterior, în peretele aceluiași imobil”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisar-șef Alina Fărcuța.

Din păcate, în urma accidentul rutier, bărbatul de 72 de ani a suferit leziuni care i-au provocat decesul, la fața locului.

În urma testării bărbatului de 29 de ani, care conducea autoturismul, cu aparatul etilotest și a testării preliminare de drog, rezultatele au fost negative.

„Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a mai transmis sursa menționată mai sus.

Citeste si: METEO: Disconfort termic ridicat și temperaturi caniculare în zona Clujului. Când se mai răcorește vremea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This