Femeia acuzată că a MUȘCAT un copil pe plaja din Năvodari, vine cu explicații. Copilul a stropit-o pe față când ea făcea poze…

La începutul săptămânii, presa scria despre un caz incredibil petrecut pe plajă la Năvodari. Un băiețel de doar 6 ani a fost mușcat de o femeie pe care o stropise accidental cu apă. Părinții au depus plângere la poliție și vor să meargă în instanță în urma incidentului șocant.

Femeia acuzată că a MUȘCAT un copil pe plaja din Năvodari, vine cu explicații. Copilul a stropit-o pe față când ea făcea poze…

Un bărbat s-a dus la plajă cu băiatul în vârstă de 6 ani. O femeie de 40 de ani care făcea poze a reclamat faptul că a fost stropita din greșeală de copil.

Martorii spun că femeia a încercat să-l prindă pe copil, acesta s-a speriat și a fugit. L-a alergat pe plajă, într-un final l-a prins, l-a zgâriat și l-a mușcat de mână.

Femeia de 42 de ani acuzată că ar fi muşcat şi alergat un copil pe o plajă din Năvodari, după ce acesta ar fi stropit-o cu apă în timpul unei şedinţe foto, a făcut primele declaraţii. Potrivit femeii, copilul se afla nesupravegheat pe plajă în momentul în care s-a năpustit asupra ei.

„Copilașul se juca pe plajă, așa obraznic cum se joacă cei mici, și eu eram pe plajă și făceam o ședința foto profesională, pentru o școală de dans. Nu făceam niște poze. Băiețelul a venit și mi-a dat de 2 ori jet-uri în față, cu un pistol mai mare cu un jet puternic.

Părinții sunt problema, din punctul meu de vedere, pentru că nu s-au ocupat de el, nu l-au supravegheat. El stătea de ceva timp la malul mării și se juca singur și atunci eu am alergat după el să îl prind, să îl duc părinților.

„Avem un avocat”

Am căzut peste copil, și l-am zgâriat, după care l-am strâns, cred. Pur și simplu eu când am căzut s-au întâmplat toate astea, dar de mușcat nu este cazul.

Avem un avocat. Să vedem ce o să se întâmple. Mie îmi pare rău pentru copilaș. Clar nu sunt o nebună, lucrez cu oamenii de 20 de ani.”, a declarat femeia, la Antena 3 CNN.

Citeste si: METEO: Vijelii puternice și grindină în cea mai mare parte a țării. Vremea se schimbă drastic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This