Bărbat lovit de tren, în Apahida. Medicii nu l-au mai putut salva. Momentul impactului a fost surprins live pe camerele de supraveghere

Un bărbat de 60 de ani a fost găsit mort duminică, după ce a fost lovit de un tren. Totul s-a întâmplat în zona străzii Tudor Vladimirescu din Apahida. Din păcate pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic și medicii i-au declarat decesul.

Bărbat lovit de tren, în Apahida. Medicii nu l-au mai putut salva. Momentul impactului a fost surprins live pe camerele de supraveghere

ISU Cluj: “Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente în apropierea străzii Tudor Vladimirescu din comuna Apahida, unde o persoană a fost lovită de tren.

Ajunse la fața locului, echipajele noastre au găsit victima care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Din primele date, este vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani. La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă.”

Imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă au surprins exact momentul impactului, oferind detalii clare și cutremurătoare despre tragicul incident. Vă avertizăm că aceste imagini au un puternic impact emoțional.

VEZI AICI VIDEO. IMAGINI ȘOCANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This